La Revue Sexpol : Sexologie Politique. (Paris : Gérard Ponthieu, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: maandelijks
Redactie: Gérard Ponthieu (directeur de la publication)
Administratie: rue du Ruisseau, Paris-18e
Drukkerij: Imp. SNIL Paris
Frans
Periodiek