Revolutionaire Jeugd : jeugdorgaan van het Comité van Revolutionaire Marxisten. - Comite van Revolutionaire Marxisten (CRM) ([S.l.] : Comite van Revolutionaire Marxisten, 1945)
"Het Centraal Comité van het CRM heeft besloten tot de periodieke uitgave van "Revolutionaire Jeugd" om naast "De Rode October", welke bestemd is voor de revolutionaire propaganda in 't algemeen, een orgaan te scheppen, dat zich speciaal tot de jeugd richt"
Nederlands
Periodiek
Keywords: trotskistische pers