Proletaries Links : maandblad van de aktiegroep Proletaries Links. - Proletaries Links (PL); Internationale Kommunistenbond (IKB) (Amsterdam : PL IKB, 1972)
Wijziging ondertitel: (jun 1972) Orgaan van de aktiegroep Proletaries Links onder verantwoordelijkheid van de (voorlopige) centrale leiding / (aug 1973) Maandblad van de Kommunistenbond Proletaries Links / (feb 1975) Maandblad van de Internationale Kommunistenbond, Nederlandse afdeling van de Vierde InternationalePeriodiciteit: maandelijks / tweewekelijks (24 april 1976)Eerste nr.: maa 1972Redactie: Rein van der Horst, Joost Kircz, Hans Mets, Paul Verdooren / Paul Verdooren (redaktie-sekretariaat) / Theo Wiering, Wim Schul* Proletaries Links is afkomstig uit de linkervleugel van de PSP en heeft zich in ruim drie jaar tot trotskistische groep ontwikkeld. In december 1974 werd toen samen met de oudere trotskistische "Revolutionair Communistiese Bond" (uitgeefster van "De Internationale") de Internationale Kommunisten Bond opgerichtS/91/205
Ondertitel wijzigt
Periodiciteit: maandelijks / tweewekelijks (24 april 1976)
Redactie: Rein van der Horst, Joost Kircz, Hans Mets, Paul Verdooren / Paul Verdooren (redaktie-sekretariaat) / Theo Wiering, Wim Schul
Nederlands
Periodiek
Keywords: trotskistische pers