Libération : mensuel socialiste publié au Québec. - Ligue Socialiste Ouvrière (LSO) (Montréal : LSO, 1971)
Wijziging ondertitel: (dec 1976) Pour un Québec indépendant et socialisteRedactie: Er verschijnt in jul-aug 1977 een gezamenlijk nummer van "Combat Socialiste pour la république des travailleurs du Québec" en "Libération" met als doel de noodzaak te doen inzien van de eenmaking (samensmelting) van de organisaties van de Vierde Internationale van Engelstalig Canada en QuebecAlain Beiner (rédacteur en chef) / Colleen Levis (idem) (nov 1975) / Suzanne Chabot (rédactrice)Beheer: Suzanne Chabot (gérante) (nov 1975)
Wijziging ondertitel: (dec 1976) Pour un Québec indépendant et socialiste
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers; Canada