Vonk : marxistisch blad voor de socialistische beweging : marxistisch tijdschrift. (Brussel : Vonk, 1975)
Marxistisch tendensblad uitgegeven door militanten uit diverse takken van de arbeiders- en studentenbeweging
Periodiciteit: tweemaandelijks
Nederlands
Periodiek