Onderkast en Kapitaal. - Van Herteryck, Jacob; Masereelfonds (MF); Janssens, Ivo; De Schepper, Edwin (Brussel : Masereelfonds, 1981)
Fonds VCIM
Periodiciteit : tweemaandelijks
Uitgegeven door de Brusselse en Brabantse afdelingen van de vzw Frans Masereelfonds - Jacob Jordaensstraat 28 - 1050 Brussel
Verantwoordelijke uitgever : Ivo Janssens
Nederlands
Periodiek
Keywords: Masereelfonds; cultuur