Land- en Tuinbouw : maandblad voor kleine boeren en tuinders in Nederland. (Amsterdam, 1922)
Wijziging ondertitel: 7 jan 1924: orgaan voor kleine boeren en tuinders in Nederland26 mei 1924: orgaan voor kleine boeren, kweekers, tuinders, pluimvee-fokkers en kleinvee-telers
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: maandelijks / tweewekelijks (7 jan 1924)
Onderitel: varieert
Hoofdredactie: C. Werkhoven (7 jan 1924)
Redactie: K. Brok, W. v.d. Sluis, C. Werkhoven
Beheer: Keizersgracht 376, Amsterdam
Drukker/Drukkerij: "Vooruitgang", Keizersgracht 378, Amsterdam