Vooruit : socialistisch dagblad : orgaan der Belgische Werkliedenpartij. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Gent : BWP, 1884)
Bibliotheek Camille Huysmans
Online raadpleegbaar tot 1918. Vanaf 1918 tot 1950 digitaal te raadplegen in de leeszaal. Vanaf 1950 raadpleegbaar op microfilm
Originele ingebonden volumes niet consulteerbaar.
Eerste nr.: 31 aug 1884
Laatste nr.: 30 nov 1978
Stichter: Edward Anseele
Nederlands
Keywords: digitale publicaties; socialistische pers; dagbladen