La Tribune du Peuple [microfilm]. - Association Internationale des Travailleurs (AIT) (Bruxelles : D. Brismée, 1861)
Redactie : Eugène Steens, J. Paulin, J. Pellering, D. Brismée, E. Steens, Cesar de Paepe, P. Voglet, Pierre l'Exploité, Hector Denis, G. Flourens, F. Frenay, Blanqui, B. Delesalle, L. TassonBeheer/Administratie: rue de la Prévôté 9, Bruxelles ; rue des Alexiens 13, Bruxelles (12 apr 1863)Drukker/Drukkerij: Typographie de D. Brismée, rue de la Prévôté 9, Bruxelles ; idem, rue des Alexiens 13, Bruxelles (12 apr 1863)Motto: Justice et Bien Etre social ; Ni Bourgoisie ni prolétariat. Justice et Bien-Etre Social (7 jan. 1866)
Periodiciteit : wekelijks ; twee maal per maand (18 dec.1864) ; wekelijks (7 jan.1866) ; maandelijks (31 jan.1867)Eerste nummer: 12 mei 1861
Frans
Krant
Keywords: Eerste Internationale (1864-1876).; Les Solidaires; republicanisme; utopisme; krant