Bulletin annuel. - Comité Interuniversitaire Sino-Belge (Bruxelles, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: jaarlijks
Redactie: een aantal Chinese studenten
Beheer/Administratie: avenue Louise 3, Bruxelles (Secrétariat général)
Drukker/Drukkerij: Imprimerie Clarence Denis, chaussée de Mons 289, Bruxelles
Frans
Periodiek
Keywords: universiteiten