L' Avant-Garde : acta diurna lovaniensia : organe officiel des étudiants de Louvain. (Louvain Bruxelles, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: dagelijks
Hoofdredactie: Grand'Place 13, Louvain
Redactie: Maurice Defourny
Beheer/Administratie: Grand'Place 13, Louvain
Drukker/Drukkerij: Impr. Jos Flamant, rue Luther 22, Bruxelles
Frans
Keywords: studentenpers; katholieke pers