De Tooneelschool : Orgaan van het Koninklijk Hooger Instituut voor Tooneel- Vak- en Kunstonderwijs. (Gent : [Actie-Comiteit Tooneelschool], 1937)
Bibliotheek E. Anseele
Ondertitel: Orgaan van het Koninklijk Hooger Instituut voor Tooneel- Vak- en Kunstonderwijs
Periodiciteit: maandelijks
Hoofdredactie: Papegaaistraat 4, Gent / Mr. De Coster (Redactiesecretaris)
Redactie: Lode Monteyne, H. Van Der Meulen, Geert Steuperaert, Michel Van Vlaanderen
Beheer/Administratie: Veldstraat 37, Gent
Nederlands
Keywords: toneel; podiumkunsten