Société des Nations : bulletin de l'Union belge pour la Société des Nations. (Bruxelles : Union Belge pour la Société des Nations Henri Cochaux, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Wijziging ondertitel: jan. 1938: Revue belge de coopération internationale
Periodiciteit: tweemaandelijks
Redactie: Henri Rolin, Maurice Bourquin, Victor de Laveleye, Paul Struye, Henri Carton de Wiart, Louis Fonsny, Horace Gerin, Max Gottschalck, Louis de Brouckère, Henri Jaspar
Beheer/Administratie: Palais d'Egmont, Bruxelles
Drukker/Drukkerij: Imprimerie G. Bothy, rue de la Concorde 22, Ixelles (aug 1933) / Imp. Periodica, Boulevard Em. Jacqmain 127, Bruxelles
Frans
Keywords: Volkenbond; internationale politiek; vrede; politieke vluchtelingen; internationale organisaties; vredesvraagstukken