De Syndicale Jeugd : propaganda- en ontwikkelingsblad van de 'Syndicale Jeugd-organisatie'. - Syndicale Jeugd (Antwerpen : Syndicale Jeugd, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Hoofdredactie: Jos. Galliaert, Ommeganckstraat 49, Antwerpen
Beheer/Administratie: Jos Galliaert, Ommeganckstraat 49, Antwerpen
Drukker/Drukkerij: S.M. De Voorzorg, Ossenmarkt 25, Antwerpen
Nederlands
Periodiek