Oostvlaamsche Zanten : mededeeling van den Bond van Oostvlaamsche Folkloristen : maatschappij zonder winstbejag. (Gent : Bond der Oostvlaamsche Folkloristen, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: tweemaandelijks
Hoofdredactie: L. Verlodt, Zalmstraat 69, Gent (sep-nov 1933) / P. De Keyser, Egmontstraat 14, Gent (jan-feb 1934)
Redactie: Clemens Trefois, J. Boes
Beheer/Administratie: L. Verlodt, Zalmstraat 69, Gent / P. Luyckx (Penningmeester), Wenemaerstraat 58, Gent (jan-feb 1934)
Drukker/Drukkerij: Van den Broeck-Jacobs en Zoon, St-Janstraat 36, Aalst (sep-nov 1933) / Vyncke, Nederkouter 13, Gent (jan-feb1934)
Nederlands
Keywords: volkskunde