Wetenschap in Vlaanderen. (Gent : Vereeniging voor Wetenschap, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: maandelijks Beheer/Administratie: J. Goossenaerts, St-Amandsberg
Ondertitel: Maandschrift uitgegeven door de Vereeniging voor Wetenschap
Hoofdredactie: J. Gooss (verantwoordelijke)
Redactie: C. De Bruyne, A.J.J. Van de Velde, Paul Van Oye, P. Sobry
Drukker/Drukkerij: NV Vonksteen, Langemark
Nederlands
Keywords: Mac Leod, Julius; Vlaamse Beweging; hoger onderwijs; wetenschappen