Volkenbond : tijdschrift van de Belgische Vereeniging voor den Volkenbond. (Brussel : Belgische Vereeniging van den Volkenbond, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
1 jul. 1931: het eerste nummer verschijnt onder de titel: S-d-N. Volkenbond, een tweetalige uitgave
Periodiciteit: tweemaandelijks
Wijziging ondertitel: jan. 1938: Tijdschrift van de Belgische Vereeniging voor Volkenbond voor de studie van internationale aangelegenheden
Redactie: M. Stijns, E. Van Raalte, P.M. Orban, K. De Feyter, P. Struye, J. Van Overbeke, F. Van Goethem, H. Huybrechts, Paul Yupin Beheer/Administatie: Egmontpaleis, Brussel
Drukker/Drukkerij: N.V. Periodica, Brussel
Motto: Si vis pacem para pacem
Keywords: internationale organisaties