De Lichtstraal : maandblad Katholieken Werkliedenbond van het Arrondissement Gent. - Katholieke Werkliedenbond van het Arrondissement Gent (Gent : Em. Claeys, 1931)
Redactie: E. Ronse, J.R. SniedersBeheer/Administratie: Beheer der Sociale Diensten, St-Michielstraat 16, Gent
Periodiciteit : maandelijksEerste nr.: 1931/1932
Nederlands
Krant
Keywords: christelijke arbeidersbeweging; Parlementsverkiezingen van 1932; katholieke pers; krant