Sozialistische Monats-Hefte : internationale Revue des Sozialismus - Bloch, Joseph (Berlin : Verlag der Sozialistischen Monatshefte, 1902)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: maandelijks
1913: tweewekelijks
Hoofdredactie: Joseph Bloch, Lutzow St. 69, Berlin W.
Redactie: A. Von Elm, W. Heine, E. Bernstein, P. Göhre, Helma Steinbach, Fanny Imle, H. Lindemann, L. Braun, E. Heilmann, M. Schippel, W.H. Vliegen, P. Kampffmeyer, L. Quessel, A. Schulz, W. Kolb, C. Legier, P. Umbreit, Wally Zepler
Beheer/Administratie: Lützow St. 85a/105, Berlin W / Potsdamer St. 121h, Berlin W
Drukker/Drukkerij: Max Bading, Berlin SW / Gutenberg Druckerei und Verlag AG, Berlin (1906) / Hans Dohrn, Berlin SW
Keywords: sociaaldemocratie; cultuur; Duitsland