L' Ouvrier Textile : organe de la Centrale Ouvrière Textile de Belgique. - Hannick, Charles; Centrale des Ouvriers Textiles de Belgique (COTB) (Gand : COTB, 1923)
Voortzetting van: 'Brochures de documentation'Redactie : Ch. HannickVignet: ontwerp van C. Dratz: gebukte menigte op weg naar de fabriek, leesgezelschap, voorman spreekt de arbeiders toejan 1926: wever en spinster
Eerste nr.: jan 1923
Frans
Krant
Keywords: syndicale pers; krant