Ontwikkeling en Uitspanning : maandblad van de Centrale voor Arbeidersopvoeding. - Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) (Brussel : CAO, 1919)
Laatste nr.: dec 1927. "Met het e.k. januari-nummer begint voor "Ontwikkeling" een nieuwe jaargang met een nieuw redactiesekretaris" (G. De Muynck, jg.09(1927),12)
Hoofdredactie: P. Landsvreugt (redactiesecretaris) G. De Muynck (redactiesecretaris)
Medewerkers: J. De Graeve, A. Heyman, C. Rombout, E. Moreels, L. Delsinne, J. Bekaert, Th. Kumps, Cyr. Blieck, H. De Man, J. Doms, G. Balthazar, J. Kuypers, C. Bertin, A. Hoedemaeker, P.J. D'Hoedt, W. Vanderveken, W. Schevenels, K. Vrijmans, F.R. De Grauwe, Corn. Mertens, Osc. De Swaef, A. Pels, M. Buset, P. Landsvreugt, D. Boens, Christ. De Bruycker, L. Magits, Albert Van Laar, F. Vandersmissen, A. de Keuleneir, G. De Muynck, G. Schmook, F. Longville, Y. De Man, F. van den Wyngaert
Beheer: Volkshuis, Jozef Stevensstraat, Brussel
Drukker/Drukkerij: Samenwerkende volksdrukkerij, Hoogpoort 29, Gent / Samenwerkende drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Raadpleegbaar op microfilm
Wijziging ondertitel:Tijdschrift van de Centrale voor Arbeidersopvoeding
Jan. 1927: Maandelijksch tijdschrift voor Arbeidersopvoeding
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging; arbeidersopvoeding; socialistische pers