ADB. - Algemene Diamantbewerkersbond van België (ADB) (Antwerpen : ADB, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks. Van nov 1945 tot en met 1959: halfmaandelijks. Van 1960 tot 1982: maandelijks. Vanaf 1983: tweemaandelijks
Redactie: Frans Schoeters, Albert Buelens, Constant Denisse
Beheer/Administratie: Paardenmarkt 66, Antwerpen, Plantin en Moretuslei 66-68, Antwerpen ; Lange Kievitstraat 57 bus 1, 2018 Antwerpen
Drukker: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen
Nederlands
Periodiek