De 4e Internationale : maandelijksch orgaan van de Revolutionair Socialistische Partij (RSP), Belgische sectie van de Vierde Internationale. - Revolutionair Socialistische Partij (RSP) (Antwerpen : RSP, 1938)
Redactie: Leon De Lee, postbus 296, Antwerpen ; V.D. Berg, De Cave, David (pseudoniem)Beheer/Administratie: L. De Lee, Onderwijsstraat 23, Antwerpen ; L. Lemmens, rue de la Paix, St-Nicolas (Liège) (aug.1939)Motto: Proletariërs van alle landen vereenigt U
Periodiciteit: maandelijksEerste nr.: dec. 1938
Nederlands
Krant
Keywords: Vierde Internationale (1938- ).; trotskistische pers; krant; België