De Belgische Metaalbewerker = Le Métallurgiste Belge : maandblad der Centrale van de Belgische Metaalbewerkers. - Centrale der Belgische Metaalbewerkers (CMB) (London, 1915)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks
Het blad richt zich tot de Belgische arbeiders in Engeland
Hoofdredactie: W. Eekelers
Redactie: N. Bracke, J. Tordeur, G. De Leeuw, C. Huysmans, C. Demblon, Ch. Duncan, L. de Brouckère, F. Keulemans
Beheer/Administratie: Agincourt Road 16, Hampstead, London NW / "Eversleigh", Lyndhurst Gardens 11, Hampstead NW3 (maa. 1917)
Drukker/Drukkerij: The Birmingham Printers, Hill Street 42-44, Birmingham