Maatwerk : het dubbelleven van jazzmusicus Billy Tipton, die na zijn dood een vrouw bleek te zijn - Wood Middlebrook, Diane; Benink, Carla (Amsterdam : Arena, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie