Homosexualiteit en strafrecht : een vergelijkende studie - Bergmans, Albert (Leuven : KUL, 1970)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verhandeling aangeboden tot het verkrijgen van de graad van licentiaat in de Criminologie door Albert Bergmans, advokaat
Nederlands
Monografie