Brabant-Groen leeft! : een tentoonstelling, een boek en begeleide bezoeken in de wijk = Vivre Brabant-Verte! : une exposition, un livre et des visites guidées du quartier - Bruyneel, Geraldine; Cassiers, Tim; Clemens, Eric (Brussel Bruxelles : Limiet Limite, 2002)
In het kader van de campagne Buiten Gewone Buurt, gerealiseerd door jongen in samenwerking met Limiet Limite, RenovaS, RisoBrussel, bewoners, ondewijsinstellingen en organisaties uit de wijk
Nederlands
Frans
Monografie