Homoseksualiteit in bezet Nederland : verzwegen hoofdstuk - Koenders, Pieter ('s-Gravenhage : De Woelrat, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Dit is een bewerking van Pieter Koenders' doctoraalstudie economische en sociale geschiedenis uit 1981 aan de universiteit van Amsterdam.
Nederlands
Monografie