Ik Moniek... een vrouw : het openhartige verslag van een transseksueel: hoe een 'man' een 'vrouw' werd - van Dommelen, Moniek (Amsterdam : Elsevier, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie