Humanisme & homoseksualiteit : eerste suggesties. - Glastra van Loon, Jan; Homowerkgroep Humanistisch Verbond Utrecht (Utrecht : Homowerkgroep Humanistisch Verbond Utrecht, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure