Handboek seksuele hulpverlening - Moors-Mommers, Mariëtte; Bezemer, Willeke; Frenken, Jos (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Compendium samengesteld in verschillende fasen, waarvan aflevering 1 in april 1983 en aflevering 17 in september 1988
Nederlands
Meerdelige publicatie