Welebi : onderzoek naar het mentaal en sociaal welbevinden van lesbische en biseksuele meisjes - Schoonacker, Miranda; Dumon, Eva (Brussel : VUB, 2009)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Onderzoek uitgevoerd door de Vrije Universiteit Brussel, vakgroep Medische Sociologie, i.o.v. het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Gelijke Kansen in Vlaanderen
Nederlands
Monografie