Diagnose : genderdysforie : sekse en gender vanuit transseksueel perspectief - Mooy, Manja (Amsterdam : Vrije Universiteit Amsterdam, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Culturele Antropologie aan de Faculteit der Sociaal Culturele Wetenschappen (VU Amsterdam)
Nederlands
Monografie