Michel Foucault vers une esthétique de l'existence - Dantinne, Alain (Louvain : université catholique de louvain, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Eindwerk voorgelegd voor het behalen van de graad van Licentiaat in de Filosofie
Frans
Monografie