La Percée du Marketing Gay en Europe - Cloots, Françoise (Bruxelles : Haute Ecole Galilee, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Eindwerk voorgelegd voor het behalen van de titel Licentiaat in de Toegepaste Communicatie
Frans
Brochure