Transseksualiteit, een struikelblok? - De Vriendt, Liselotte (Gent : Arteveldehogeschool, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Eindwerk voorgedragen tot het behalen van het diploma gegradueerde in Communicatiebeheer
Nederlands
Monografie