Situation des lesbigays dans le monde du travail. - Vincke, John (Bruxelles : Centre pour l'Egalité des Chances et la Lutte contre le racisme, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een studie in opdracht van het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, uitgevoerd door prof. dr. John Vincke (Vakgroep Sociologie Universiteit Gent)
Frans
Nederlands
Brochure