Situatie van holebi's op de arbeidsvloer. - Vincke, John (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een studie in opdracht van het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, uitgevoerd door prof. dr. John Vincke (Vakgroep Sociologie Universiteit Gent)
Nederlands
Brochure