Holebi's in beweging : een educatieve activiteit rond homoseksualiteit - Cockx, Frank; Tytgat, Pedro (Leuven : Driekant, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een initiatief van Driekant (homo-lesbisch-bi Leuven) en de Vlaamse minister van Gelijkekansenbeleid
Nederlands
Monografie