Methodieken voor het werken met specifieke groepen lesbische vrouwen. - Impuls (Aarschot : Impuls, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bevat vier hoofdstukken: 'Ook zo? : een weekend voor biseksuele en lesbische vrouwen met vragen of twijfels', 'Lesbische moeders en hun kinderen : een studiedag voor lesbische moeders, meemoeders en lesbiennes die een kind willen', 'De wijze vrouw... zij komt : een weekend voor ouder wordende lesbische vrouwen (50+)', 'Trainingsweekend : lesbisch onthaal : voor beroepskrachten en vrijwilligers'
Nederlands
Brochure