Drie artikelen van Lesbian Left. - Compôte (Amsterdam : Compôte, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze drie artikelen zijn oorspronkelijk verschenen in de studiemap ten behoeve van London National Women's Liberation Conference 1977 voor de Workshop over seksualiteit. Later zijn ze opnieuw afgedrukt in het blaadje Move respektievelijk in nr. 28, juni 1977, nr. 29, juli/augustus 1977 en nr. 33 december/januari 1977/78. Nu in het Nederlands vertaald door Compôte, Amsterdam 1978.
Nederlands
Brochure