Onaanvaardbaar ouderschap? : van sociaal naar juridisch ouderschap voor homoseksuele mannen en lesbische vrouwen - Walrave, Hendrik Jan (Utrecht : Rijksuniversiteit Utrecht, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie