Pijn als verrijking : over SM en zijn mysteries. - Vanhellemont, Christina (Leuven : KU Leuven, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verhandeling ingediend bij het eindexamen voor de graad van Licentiaat in de Criminologie aan de Katholieke Universiteit Leuven Faculteit Rechtsgeleerdheid. Promotor: Prof. Steven De Batseleir
Nederlands
Scriptie