Den Vrijen Courant 97 : persmap. - In Petto (Berchem : In Petto, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bevat: mapje met titel; persbericht van 23 juni 1997; blad met contactpersonen; 'Een theoretisch en praktisch onderzoek over Den Vrijen Courant 96'; Infoblad over In Petto; brochure over GSCO; blad met logo's in verschillende formaten; affiche van Den Vrijen Courant 97
Nederlands
Brochure
Keywords: veilig vrijen