Aids : leesmap voor verpleegkundig personeel - Interprovinciaal Aidscoördinaat (IPAC) (Antwerpen : IPAC, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Dit is een uitgave van het Interprovinciaal Aids Coördinaat (IPAC), Nationalestraat 155, 2000 Antwerpen, tel. : 238.25.80, ext. 461; 1988, 250 BF
Nederlands
Brochure