Homoseksualiteit en handikap : Europese conferentie : verslag. - Kranenburg, Hugo; Gehandicaptenraad (Utrecht : Gehandicaptenraad, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Holland 2-5 mei 1991
Nederlands
Brochure