« AIDS... » : laat je niet schaakmat zetten! - Stad Antwerpen (Antwerpen : Stad Antwerpen, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Werd verwezenlijkt door de werkgroep SOAA 'Stedelijk Overleg AIDS Antwerpen' en de PACC 'Provinciale AIDS Coördinatie Commissie' en de werkgroep 'AIDS' van de Stad Antwerpen
Nederlands
Brochure