Parlons trans : à la frontière des genres - With, Stéphane; Lachaume, Maxime (Genève : Aspasie Espace 360, 2007)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
'Espace 360' veranderde later van naam naar 'Association 360'
Frans
Brochure