Baden in Brussel : van een bad nemen naar zwemmen als ontspanning - Boquet, Frédéric; Houssiau, Jean; Symons, Thérèse (Brussel : Musea van de Stad Brussel, 2005)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie