Men shaping man : the formative power of the male nude in fin-de-siècle Belgium - Dekeukeleire, Thijs (Gent : Universiteit Gent, 2020)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Proefschrift voorgelegd tot het behalen van de graden van Doctor in de Kunstwetenschappen en Doctor in de Geschiedenis aan de Universiteit Gent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, vakgroep Kunst-, Muziek- en Theaterwetenschappen en de Universiteit Antwerpen, departement Geschiedenis
Engels
Monografie